Hall of Gods

Hall of Gods

Hall of Gods är en spelautomat som utspelar sig i Valhall och där alla slottens symboler består av fornnordiska figurer såsom till exempel Oden, Thor och Freya plus objekten som är associerade med asagudarna. Med andra ord så välkomnar spelmaskinen Hall of Gods spelaren in i en mytologisk värld där målet är att få välkomnas in i Valhalla och bli belönad av gudarna.

Mer om Hall of Gods

Enligt nordisk mytologi är det enda sättet att ta sig till Valhall, Hall of Gods, genom att en valkyria hämtar dig på slagfältet efter en väl utkämpad strid – men detta är självfallet inte nödvändigt för att avancera i detta spel. Allt som behövs är en insats och ett snabbt klick på startknappen så får även du tillträde till Hall of Gods. Här spelar du på en automat uppbyggd av fem hjul med tre rader och som dessutom har hela 20 olika vinstlinjer. I Hall of Gods finns flera olika vinstsymboler så som wilds, scatter och bonusspel att ta del av, plus att spelet även har en knapp för autospel. Men som om detta inte vore nog finns även hela tre progressiva jackpots att kamma hem med lite tur – och de har man chans att knipa i bonusspelet.

Vinna i Hall of Gods

Wildsymbol: en orm.

Denna symbol ersätter alla andra symboler i spelet och växer sig så stor att den täcker hela hjulet när den visar sig. Dock ersätter wildsymbolen inte scattersymboler och bonussymboler, men den kan ge riktigt sköna kontantvinster.

Scattersymbol: Hugin och Mumin, två korpar.

Symbolen ger upp till 20 gratisspel och du måste få minst tre stycken symboler för att det lägsta antalet free spins ska utlösas. Under gratisrundorna dubblas din vinst x 3. Får du ytterligare tre eller fler scattersymboler under spelets gång efter en scattervinst belönas du dessutom med extra free spins.

Bonussymbolen: Tors hammare Mjölner.

Precis som i de flesta spel är bonussymbolen den mest sällsynta, likaså i Hall of Gods. Får man tre hammare aktiveras bonusspelet och där använder du Mjölner för att banka på sköldar som döljer en viss summa eller en av Hall of Gods tre stycken jackpots mini-, midi-, och mega jackpot som ständigt växer sig större. Bonusspelet slutar när du uppnått en triss, alltså tre lika symboler under sköldarna, och målet är självklart att kamma hem mega jackpot.