3D slots

Unika 3D slots

Att det finns en rad olika slots att välja bland på nätet råder det ingen som helst tvekan om, men vad vet du egentligen om 3D slots? Kort sagt så är 3D slots spelautomater som ger en ännu bättre spelupplevelse.

Unika 3D slots

Det som gör 3D slots unika är dess actionpackade grafik med animationer och effektfulla ljudeffekter som tar med spelaren in i en helt ny värld. Det är nämligen inte ovanligt att 3D slots är uppbyggda som en historia eller ett äventyr där spelaren låser upp nya banor stegvis. Men något som kan vara intressant att veta om 3D slots är att man trots namnet faktiskt inte behöver 3D glasögon. 3D slotsen ger nämligen inte en riktig fullskalig 3D effekt utan är snarare en bildmanipulation som får sloten att se ut att vara i 3D format. Men vad är då skillnaden mellan en vanlig slot och en 3D slot?

3D slots och slots

Skillnaden mellan 3D slots och vanliga slots är egentligen inte alls så stor om man bortser från den kraftfulla grafiken. Men en markant skillnad återfinns i vinstlinjerna. På 3D slots kan man i princip vinna oavsett från vilket håll symbolerna hamnar, till skillnad från vanliga slots där vinstlinjen ofta är mittenlinjen. Det är just dessa två aspekter i kombination som svarar på varför 3D slots kommit att bli så otroligt populära som de är idag – för sanningen är att man i princip har samma regler som vilken annan slot som helst. Dock ska man alltid hålla i minnet att 3D slots från olika speltillverkare rimligtvis även har olika regler, funktioner och vinstchanser, så ett gott råd är att alltid läsa om slotten innan man spelar på den. Ett annat tips är att även läsa igenom de villkor som finns på spelsajten som erbjuder 3D sloten man valt att spela på – olika spelsajter har nämligen olika regler gällande omsättningskrav och där omsättningskraven är låga är vinsten hög.