Spelmaskiner

Spelmaskiner

När det kommer till spelmaskiner på nätet finns ett så stort utbud att man nästan blir snurrig, det finns nämligen inte bara en typ av spelmaskin att spela på – ingen spelmaskin är den andra lik och alla spelmaskiner har unika funktioner.

Mer om spelmaskiner

Mer om spelmaskinerDet som är bra med spelmaskiner är att alla som vill kan spela på dem, de är nämligen väldigt enkla att förstå sig på. Till exempel är de klassiska spelmaskinerna vanligtvis uppbyggda av tre hjul där vinstkombinationen går från vänster till höger och insatsen är fast men kan dubblas. Men om man tittar på lite nyare spelmaskiner finns flertalet andra funktioner såsom vinst åt olika håll, fler hjul och tätare vinstmöjligheter.

Prova spelmaskinerna

Det finns många spelmaskiner på nätet att välja bland och för att man inte ska behöva lägga alla sina ägg i en korg har de flesta casinon något som kallas för Practice Mode. I det läget kan man prova på att snurra på hjulen för att se hur spelmaskinen är att spela på, utan att behöva satsa ett endaste öre. Dock ska man samtidigt hålla i minnet att man heller inte kan vinna i detta läge, men man får som sagt en känsla för hur spelmaskinerna fungerar – därefter kan man avgöra vilken maskin man ska satsa på.

Spelmaskiner med progressiv jackpot

De flesta spelmaskiner på nätet brukar ha en fastställd högsta jackpot och flera mindre utdelningar som man kan vinna. Men något som blir allt mer vanligt är att speltillverkarna väljer att lägga in en vinstfunktion som är en så kallad progressiv jackpot i sina spelmaskiner. Denna typ av vinst kan många gånger gå upp till miljonbelopp då potten ständigt ökar. En procentuell del av varje satsning i spelmaskinen läggs nämligen till i dess totala jackpot och alla som spelar på maskinen har chans att vinna och behöver endast gå in med en relativt låg insats. Självklart kan man i dessa spelmaskiner även kamma hem mindre vinstbelopp.